Logo NNF.jpg

No nonsense cooking | 50+ easy recepten | diner menu's | natural wine pairing tips and tricks | what's not to love?

No Nonsense Food? 

 

Het boek is echt een “labour of love"! Ik deed alles zelf van het uitschrijven van de recepten en tekst, het fotograferen van de gerechten (samen met Julie Derez, vriendin en grafisch vormgeefster) tot het boek zelf uitgeven in eigen beheer. Dit is hoe ik het boek zelf omschrijf: 

"No Nonsense Food is een reflectie van mijn denkwijze over eten. Het allerliefst gooi ik enkele “leftovers” samen in een pan om onverwacht een heerlijk resultaat te bekomen. Veel recepten uit dit boek zijn op deze manier ontstaan. Geen gedoe, wel goede producten en lekkere combinaties, dat is waar No Nonsense Food voor staat. Het boek is ook opgedeeld in twee onderdelen “Spring/Summer” en “Fall/Winter”. Zo weet je meteen welke gerechten je best klaarmaakt in welke periode. Seizoensgebonden koken is de sleutel tot succes. Best products, best food. Zo simpel is het."

Website_Tekengebied 1-04.png
DSC_0903.jpg


  wie

Voor mensen die goesting hebben in easy groenterecepten zonder veel nonsense. Plus, winelovers, er zijn ook natural wine pairing tips en tricks! 

Bestel hem nu op deze website. Hij kost slechts €24,95

Thank you!

Naamloos-2.jpg
"Dit is een bijzonder hoogwaardig kookboek, in de stijl van Allison Roman edm. Erg bij de tijd, tot in de puntjes verzorgd uit- en vormgegeven, met hippe, maar doenbare recepten en een frisse insteek. Een kookboek dat, mocht het bij Spectrum of Fontaine zijn verschenen, overal op een hoge stapel zou liggen." - Maartje van Boekarest Leuven
Benieuwd naar meer no nonsense food?

Bedankt voor de inzending!

9C03563D-C002-48BB-8494-41C185CA8B4A_1_2
FotoBossy9.jpg

No nonsense, just good food.
Thank you for buying my first book. X, Manon