Welcome.jpg
IMG_1795.jpg
Naamloos-2.png

Vanuit mijn ervaring als plant-based chef en achtergrond als socioloog, wil ik met dit project een kracht zijn voor verandering omtrent duurzaamheid, plant-based power en een happy mindset. Ik geloof erin dat voeding niet alleen staat en dat knowledge power is. Daarom deel ik plantbased recepten en kennis over sociale structuren rond voeding. 

 

Op het platform en in de community  worden plant-based recepten, tips, tricks, tools en kennis gedeeld voor een happy plant-based lifestyle, 365 dagen per jaar.

 

Plant-based inspiratie en elke dag meer energie 365 dagen per jaar.

1/ RECEPTEN + COOKING CLASSES

Easy, no-nonsense, plant-based recepten, altijd in je broekzak en binnen handbereik.   Live cooking classes op elke eerste woensdag van de maand en alle replays van de voorbije cooking classes. 

2/ COMMUNITY

Een honest community vol inspiratie en verrijking waarin tips, tricks en ervaringen gedeeld worden en waarin je zelf je steentje kan bijdragen.

3/ TRICKS + TOOLS + PODCASTS

Concrete tools, tips en tricks over hoe je vandaag nog start met een happy plantbased eetpatroon zonder jezelf te verliezen in diet culture. Food for thought over voeding en emancipatie 

hoe-werkth-et.png

KIES WAT HET BESTE BIJ JOU PAST

 • maandelijks

  39
  Elke maand
   
 • jaarlijks

  348
  Elk jaar
   
 
celiné.jpg

Céline Savaete, duurzaamheid experte

Ik volgde gisteren de cooking class. Wat een heerlijke en makkelijke curry, eentje om te onthouden, bedankt om te delen! Het was opnieuw een plezier om naar je te luisteren, Manon. Zalig om te zien dat je gewoon jezelf bent. Ik hield ook van de chille vibe, iedereen op zijn gemak laten meekoken, voldoende herhaling en oog voor imperfectie. Daarom volg ik ook zeker de andere OCS-leden dat dit leuker is dan gewoon een cooking video van jou + het is ook het 'samen' koken die het zo gezellig maakt (zelfs al keek ik achteraf, ik had het gevoel dat ik niet alleen was )

243867244_1193273084496405_4678965947280918786_n.jpg

Abigail Zwaenepoel, psychologe 

Wauw! Je schrijft zo goed. Alles leest kei vlot. Er zit humor in. En heel authentiek. Ook telkens een goeie lengte. Het is in het algemeen erg leuk om rond te snuisteren op je website. Je wordt benieuwd gemaakt en hebt zin om verder te kijken/lezen. Zo van 'Oh daarover heeft ze het ook' of 'Oh wat zou er nog allemaal op staan?'

image.jpg

Dolores Duhamel, student

Elke keer wanneer ik de artikels las die je postte, dacht ik: ‘ja, dat is het gewoon.’ Het is zo puur, zo helder, eerlijk en transparant. Zonder al te veel bullshit, maar gewoon straight to the point en dat is echt iets waar veel mensen nood aan hebben denk ik. Het platform zelf vind ik ook echt heel professioneel aangepakt, er is veel variatie, het is een gezonde mix van verschillende zaken en het is duidelijk en overzichtelijk.

IMG_0828.jpg

Ik ben Manon. Socioloog van opleiding, foodie at heart. Met een liefde voor imperfectie, emancipatie en bad-ass verhalen. In het verleden schreef ik een kookboek genaamd "No Nonsense Food", had ik een pop-up in Gent, een pop-up in Oostende en reed ik het land door met mijn cateringbedrijf. De catering stopte ik en ik ga nu voluit voor mijn nieuwe projecten. Vrijheid en duurzame impact staan centraal.

Zelf ben ik al heel lang op zoek naar balans. Zelfhaat ben ik kotsbeu en ik timmer elke dag aan self-love en positiviteit. Mijn toch is een echte zoektocht vol avontuur en ik probeer te genieten van the ride. Mijn missie is mensen in hun kracht zetten door voeding en kennis. 

 

F*ck diet culture, omarm jezelf, nourish en flourish. 

X, Manon

wie-ben-ik-.png
Ontdek nu mijn tips en tricks voor een happy plant-based lifestyle!

Bedankt voor de inzending!

Contact me! hello@manondumon.com or dm me on Instagram (@manon.food). 

vragen.png